Halloween

Kvällenm va toppen! Finns inte så mycket att säga. Förutom att jag hade kul. Fcik äckligt mycket komplimanger också. Alla älskade min kostym och tyckte jag var ovanligt snygg. Alltid roligt att höra.












Morotssoppa

Allt är klart för halloween. Endast strumpbyxor kvar att köpa. Vi kommer att vara i Mickes lokal. Känns lite skänt att inte ha den hemma för en gångs skull. Men då får systemkameran stanna hemma. Känns tråkigt. Men dit vill jag verkligen inte dra med den. Är äckligt taggad!
Vi hade lite att göra idag på jobbet. Så jag drog fram recept pärmen å tvingade praktikant-Anders och Birgitta att göra en morotssoppa. Eller dom hackade ner alla ingredienser i en kastrull å jag skötte resten. Kryddning osv. Den vart jätte god. I vanliga fall tycker jag inte om det. För det blir sträv å smakar bara morot. Men nu när vi följde receptet för en gångs skull så vart den jätte bra. Känner mig lite stolt. Härligt krämig å fin färg. Inte spy orange utan fin orange! Lyckat!

Mmm.. ben slem..

Ben är de godaste som finns. Kan verkligen inte sluta tugga ibland. Vill till å med ta med det när jag ska gå ut. Ligger just nu i sängen å tuggar för fullt. Vägrar släppa taget om det. Godare än choklad! Jag lovar! Å jag vill hellst vara för mig själv när jag tuggar. Jag njuter bäst då. Ibland somnar jag med benet i munnen också.










Köpte den!

Ja, nu äre bestämmt! Jag köpte Jackan. Jackan med stort J. 2 laxar fattigare. Men vad gör de? Känns som att jag bara lever en gång. Å jag ville verkligen ha den. Å nu har jag den! Va å kikade på kostymer också. Jag köpte inget. Men jag ska nog fara tillbaka imorrn å köpa en Curella Devil peruk. Köpte dalmatiner prickigt tyg. Så jag ska sy nått av det. Blir nog fint. Kanske. En korv å en cape typ. Får se om det blir bra.

Oh yes!

Imorrn ska jag på stan med Cissi. Ja, hon heter samma som jag. Underbart. Ska kika på kostym affären. Måste ha en peruk till Halloween! hade först massa tankar att jag skulle va Snövit å Goomba eller bara nått tråkigt som djävulen. Men nu har jag bestämt mig för Cruella DeVil. Hon är ju söt. Kanske måste fara på myrorna eller kupan å kik om nån äcklig gamal päls. Eller så får jag sy om en klänning med fuskpäls på. Känns inte så taggande att gå runt i en gamal luspäls faktiskt. en räv runt axlarna kanske? det vore väl nåt? ... eller inte. Men jag lovar att jag kommer va den bästa Cruella ni nånsin sätt. Har redan tränat in gångstilen! Nått i den här stilen kanske vore nått? Raor...


Fika

Visst är det fint att gå ut å fika, sitta å vara romantiska. Titta in i varandras ögon. Djupt. Dricka varmchoklad med grädde å bara vara lixom. Jag ser sånt varje dag. Jag å mina jobbar kompisar blir avis å vill också gå ut å fika å vara romantiska. Dock inte med varandra. Jag å syrran brukar gå å fika ibland. Men de är ju inte sama sak. Vi är inte romantiska. Vi bara bråkar om vems kaka som va godast. Måste styra upp det här! Måste hitta en pojke, som är romantisk. Och som gillar att fika! Så inte jag sitter å gluffsar själv. Det kan ju va lite pinsamt.


Ingen tidning

Jag gillar att läsa gamla serietidningar.. Bamse, Kalle, serieparaden.. jaa.. å igår kväll efter jobbet va jag sugen på att köpa en tidning.. Pressbyrån va stängt. Dom stänger tydligen kl 20 på söndagar. Mesigt. Så jag gick över gatan till Sega råttan. Dom hade varken Bamse eller Kalle. Va hende? Bratz å hästar? Näe tack! Vart bitter. Jäklit bitter! Satte mig på vasaplan å frös å muttra för mig själv. Värt å inte sälja Kalle.. sjukt. Kommer haka upp mig resten av året. Typiskt.


Städ-dag!

Ja, vi försökte så gott vi kunnde. Med städningen asså. Jag å Maria är inte så bra på sånt. Tog typ hela dagen. Börjde med att Maria kom hem från jobbet kring halv 2. Jag låg i badet å plaskade på med högsta volym på musiken. Hon varit irri över att vattnet i badkaret svämmade över å blötte ner badrumsmattan. Inte mitt fel att hon styr den så nära badkaret hela tiden! Jag tvingade henne att starta en tvättmaskin. å släpa ut alla grejer från toan så jag kunnde städa den då jag klev upp från badet. Städa toan på Cissis vis går fort! Grumme tvättsåpa över allt! å då menar jag verligen överallt! ta en svamp gnugga badkar, toastol och handfat. Ta sedan dusch slangen å spruta hejvillt! blött blire! och rent! Sen fick jag för mig att min garderob va äckligt överfull. Plockade ut alla sommarklänningar som jag inte använt på hela sommaren(?) Hade med mig minnst ett dussin till Karlshamn å det va minnst ett tjog kvar i garderoben! Å mer klänningar har köpts. Aldrig räknade, men jag vet att det är för många. Så jag rensade.. å rensade... Ville inte kasta. Hade noll koll på vart jag skulle hänga alla klänningar sen heller.. hmmm.. har ju en till garderob med lakan i sovrummet... Där fick dom hänga. Byggde om i två garderober. "Sko-garderoben" och "lakan.garderoben". Flyttade runt å hade mig tills allt fick plats. Jag blev nöjd. Så när det va klart gjorde Maria mat. Kina mat! Sen gick vi ut å vandrade runt ersboda. Rosiga kinder fick vi. Ett bra slut på en bra dag.

Tri trolleri
Trolleri tri
Tri trolleri
Trolleri triiiiiiii........

Aaaaaarmen!!

Tog ledigt från jobbet idag för att vara med på Heas audition. Det va roligt. Vart svettig i håret som vanligt. Alldeles lockigt. Sen hade jag tråkigt. Så jag följde Hea till gymmet å hon skulle vara min personliga tränare. jag skulle göra precis som hon. Jo just.... Fria vikter.. hej bara.. Vi får väl se imorrn vem som ens kan borsta tänderna utan att gråta. För just nu kan jag knappt äta med högerarmen. Fick byta arm å ta vänster typ varannan tugga för jag va så trött i armen. I båda faktist. Jämnvikt. Tack Hea.

En gammal bild som hängt med sen gymnasietiderna... Herr kråka å Bajsmannen. eller va det Fru kråka?




AAAAAAAAARRRRMEEEEEN!! (håkans amen)


När man är ledig

När jag är ledig gör jag inte speciellt mycket. Jag skiter hellst i att duscha å bara går runt å inte gör nått. Idag tex.. Klev upp tidigt.. Gick ut med Amber. Somnade om i sängen till Våra bästa år på tv. Vaknade. Cyklade till mamma å gick ut med hennes hundar. Cyklade till konsum å köpte en Kalle tidning å en tablettask. Låg i sängen å myste.. Å nu är jag här. Typ. Har inte duschat. Har inga planer på middag. Väntar bara på att mamma ska ringa så vi kan fara å köpa hundmat å hämta ut ett paket. Dagens roligaste! Näe jag är ledig känner jag inte tvång till att göra massa saker som dom flesta känner. Jag får inte ångest av att ligga i sängen hela dagen å inte göra nått. Det är skönt att vara ledig. Men nu har jag faktist tänkt ta en snabb dusch å tvätta bort gårdagens smink som antagligen är över hela ansiktet. Då ska playlisten spelas på högsta volym!




En dikt

Du är vacker, Du är rund
Du gör mig glad på en liten stund
Du är smakrik och söt
Du gör min mun alldeles blöt
Du är inte större än en mus
Jag älskar dig snus


En dikt

Skohorn med plytet så platt
Trampas ner i trånga utrymmen
Kan inte se, Kan inte andas
Hängs på krok, Slängs på golv
Ett liv som skohorn är inte lätt


Shiet face






Klipper å klistrar!

Har suttit på sängen ikväll. Efter ett tufft pass på Iksu känner jag mig mör i låren. Jag har klistrat in kort i fotoalbum. Köpte nytt album idag å lite klistermärken. Eller stickers som det nu så fint heter. Är det nån skillnad? Å jag vill ju bara meddela att jag inte kan släppa taget om Jackan. Jackan med stort J. Jackan vi alla vet vilken jag pratar om. Salomon. Måste ha!!! Kommer gråta blod om jag inte får den. Oh well.. Drömmar som aldrig kommer gå i uppfyllelse. Eller...?





Tråkigt inlägg..

.. jag gör ett försök.

MAMMA.. Du vet ju att du är världens bästa.

Finns på stadium. Storlek M passar perfekt.


Ankan

Hej hej! Cissi o Amber här! Vi vaknade idag av att mamma ringde. Låg å myste i sängen. Sen gick vi på promenad. Det blåste så mycke. Amber önskar sig en mössa. Maria har inte vaknat än. Funderar på att gå å väcka henne. Klockan är ju över 12. Ska be Amber gå å hoppa på henne då vi skrivit klart det här.
Igår kväll va vi busiga. Vi lekte med Ankan. Som från början var en mysig pipleksak. Amber dödade den så gott hon kunde. Nu är det bara ett tomt skal kvar. Ser ut som en grå påse nästan. Men det är fortfarande Ambers favorit leksak. Vi kastade runt den i sängen igår kväll. Fotade lite. Här har ni bilder.













Pistage nötter

Tänkte bara medela att jag gillar pistagenötter. Eller egentligen tycker jag bara om skalet. Tuggaste just på ett par stycken i mattes säng. Super goda! Men matte sa att jag inte fick äta dom. Fattar inte varför.. Aja. Ska gå ut på promenad nu. Hoppas på att det blir en lång sväng. Men jag tror att matte är trött. Har ju redan gått en lång sväng med andra matte. Det va härligt! Kliade mig i örat nyss i soffan. De va så skönt att jag va tvungen att morra lite för mig sjävl. De drog lite i ena ögat. Så skönt vare!


Tjuriga jävel!

Dina argument håller inte. Vi är 4 mot 2. Vi vinner. Även om det är DIN hund så verkar inte du veta vad som är rätt. Du kommer väl inse det snart då du blir less på henne IGEN. Tjurskalle!


Nappade en hund

Idag är jag ledig. Hade ingenting planerat. Visste bara att jag å Maria skulle städa. Hade en skön ledig dag framför mig. Vaknade tidigt. Hade en ond tanke i huvet. Grace. Så jag gick hem till mamma, visste inte om hon var hemma eller inte. Tur jag har kvar min nyckel som jag haft i hundratals år. Hälsade på alla små voffar. Letade rätt på ett koppel. Tog min lilla Grace å gick. Allt är toppen. Lugn fin vovve. Vad är felet mor? Grace har öronen frammåt. Stolt vovve. Inga problem med Amber. Inte alls den osäkra flippade tokstollen som man ser på hemmaplan. Här har hon det bra. Tro mig. Maria är bevis. Tänk över ditt beslut innan du gör nånting väldigt dumt. Du kommer ångra dig för resten av ditt liv och det går aldrig att ändra på. Som den gången du sålde våra My little Ponny hästar. Hur känndes det? Det tynger på hjärtat fortfarande när vi påminner dig om det.


En dikt

Fjäder dun med hår som silke
Du fladdrar likt ett par galonbyxor på tork
Tvätta munnen och åkt till fjärran
Där möter du en tös så grann
Lik en Uggla med lika vackra fjäder dun som du


Mmm.. trosor.. nom nom..

Hej. Pricken här. Den odygdiga. Ja, det är jag, Amber. Tänkte berätta för er vad jag gjort den senaste veckan.
Veckan började bra. Jag skötte mig. Hade roligt ute å tränade massor. Kom till å med tillbaka då matte ropade på mig. Fick godis som smakade bra. Men sen fick jag för mig nått. Jag va sur. Fick ingen långpromenad på morgonen. Jag ville göra livet surt för henne. Matte alltså. Så jag tuggade sönder 3 par av hennes favorit trosor å lämnade dom i hennes säng. Protest! Sno direkt från smutstvätten är jag bra på! Inga problem! Matte vart fett arg. Fick ingen långpromenad på kvällen heller bara för det. Nåväl.
Idag kännde jag för att prova nått nytt! Mitt vanliga jag är att sno mattes äggskal som hon lämnar snyggt vid datorn. Jag menar. Jag vill väl också få i mig lite protein på morgonen. Iaf. Min andra matte käkar ju nått konstigt pulver i påse. Har inte fattat vad det är. Så det va dags för en undersökning! Tog påsen. Smög iväg. Jag va ensam hemma, men det är lika bra att smyga endå. Hoppade upp i mattes säng. Grävde bort täcket å bet sönder påsen! Ut kom pulvret. Smakade INTE gott! Så jag lämnade de där. Orkade inte städa efter mig. Det fick andra matte göra. dammsuga sängen. Usch.. lät inte roligt så jag gömde mig i min koja. Där låg jag. Enda tills stor matte kom hem. Hon tittade surt på mig. Nåväl. jag provade iaf nått nytt.

En bild på mig så jag är sur...


Im back!

Kanske...(?)

Jag kännde för att blogga. Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig bara lite sugen.

Harkel harkel.. okej. Då kör vi!

Sitter å lyssnar på Sean Paul. Han är fortfarande lika bra som han va då hans Dutty Rock kom. 2002 va året. Året då allt började. Då musiken fångade mig. Mamma hatade det. Musiken asså. Köpte fler skivor. Dancehall music, 50cent, Eminem, Akon. Lyssnade. Älskade det. Men Sean hade endå en speciell plats. Blir aldrig less. En del undrar hur jag kan sjunga till en hel låt när det går så fort å man inte ens hör vad han sjunger. "Lär dig lyssna". Du kanske gillar de?

Dutty yea


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0